Trending

Nalaďte se na Vánoce s půvabnou keramickou aromalampou





Podobně jako tradiční výzdoba a osvětlení, také vůně k Vánocům neodmyslitelně patří. Jako mávnutím kouzelného proutku se postarají o slavnostní atmosféru. A pokud si přizvete na pomoc keramickou aromalampu, nejenže domov úžasně provoní, ale zároveň se stane krásnou bytovou dekorací. 

 Aromalampa pro voňavý domov 

Keramická aromalampa se postará již během krátké chviličky o nádhernou vůni, která se bude posléze šířit celým interiérem. Použití aromalampy je velice snadné, stačí si zvolit oblíbený esenciální olej, případně vonný vosk. A pokud si nejste jistí, čím provonět svůj domov během vánočních svátků, můžete vsadit na osvědčenou klasiku. K Vánocům se hodí především některé druhy koření, z nichž sázkou na jistotu je především vanilka, ale vyzkoušet můžete i skořici, hřebíček nebo třeba exotický kardamon. Voňavé koření se dobře kombinuje i s vůni jehličí, stejně jako citrusů. 

 Keramická aromalampa má otvor pro vložení čajové svíčky, zatímco v její horní části je umístěná praktická vyjímatelná miska. Ta je dostatečně velká, takže s ní hravě provoníte celý domov. Stačí do ní nalít vodu, přikápnout vybraný esenciální olej a na závěr zapálit svíčku. 

 Také s vonným voskem se pracuje jednoduše, navíc bez použití vody. Vosk se vkládá přímo do misky a hřejivé teplo svíčky ho rozpustí, čímž se okamžitě uvolní aroma. Pokud je třeba odstranit zbytky vosku, doporučuje se vyčkat, dokud zcela nevychladne a neztuhne. Poté ho lze z misky bez větší námahy vyloupnout. 

 Užijte si Vánoce všemi smysly 

Adventní čas, stejně jako samotné vánoční svátky, vynikají úchvatnou magickou atmosférou. Tu ještě více podpoří krásně vyzdobený domov. Vánoční výzdobu můžete oživit třeba klasickou keramickou aromalampou. Ta se může pochlubit elegantním až nadčasovým designem, na těle je zdobená rostlinným motivem v podobě prolamovaných otvorů ve tvarů lístečků. K dostání je ve dvou neutrálních barvách, kdy lze vybírat z čistě bílé varianty nebo přírodního hnědého odstínu. Svým provedení je aromalampa vhodná i k celoročnímu použití. 

Sněhulák, který se vám nerozpustí 

Vánoční výzdobu krásně doplní také keramická aromalampa, která má podobu roztomilého sněhuláka. I ona je ručně vypracovaná a zhotovená z kvalitní keramiky. Jako miska pro umístění esenciálního oleje nebo vosku slouží sněhulákův klobouk.




 Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv aromalampu, můžete se těšit nejenom z krásné keramické dekorace, ale také z vůně, která vás doma obklopí a zpříjemní předvánoční čas.

Okomentovat

Novější Starší