Trending

Jak snadno vypěstovat kotvičník na zahradě


 

Tento krásný článek napsal náš zákazník pan Petr, nic jsme si nepřidali ani neubrali, s radostí zveřejňujeme v plném znění, i s jeho básničkou.
Jen upřesňuji, že pan Petr u nás koupil a zasel tato semínka: Kotvičník zemní - Tribulus plod 80 g. 

 Jak jsem se stal velkopěstitelem kotvičníku 


Vážení přátelé všech Fajn bylinek, dovolte, abych se s vámi podělil o svoji pěstitelskou zkušenost, která je zatím moje první. A pozor – hned úspěšná ! 

 Nejsem totiž vůbec zahrádkář nýbrž prostý a nadšený chalupář – tedy jsem byl výsledkem upřímně překvapen. 
Na počátku tohoto pěstitelského pokusu bylo seznámení se s kotvičníkem a jeho velmi široce pozitivním vlivem na naše zdraví, v neposlední řadě i sexuální apetit. Několikrát jsem zakoupil u Fajn bylin hotovou tinkturu a došel k poznání, že kotvičník prostě funguje. 

 Když jsem později náhodou přečetl názor jednoho z pěstitelů, že teprve vlastní vypěstovaný kotvičník je „to pravé“ a každý pozná rozdíl, bylo rozhodnuto – to musím zkusit !

 Poté, co přišla od „Fajn Bylin“ semena kotvičníku připravil jsem na záhonu plochu cca 2 x 2 m a jen tak je rozsypal po hlíně, následně pokryl malou vrstvou hlíny a bylo vymalováno – resp. zasazeno. Trochu jsem kalkuloval s klasickým štěstím začátečníka a ono to vyšlo ! Když po několika týdnech začalo „cosi“ vyrůstat ze země podíval jsem se jak vlastně rostlinka vypadá a ejhle – byl to kotvičník ! Pak už jen stačilo počkat na dozrání a sklízet. 

 Část jsem naložil do pálenky (cca 4 litry, takže solidní zásoba) a zbytek se stále pomalu suší. Samozřejmě už mám vyzkoušenou sílu a kvalitu a musím říci – vynikající. Žena se už bojí kolem mne projít a vyhrožuje, že mi zakáže další užívání – tedy ta nejlepší reference !! 

Takže přátelé, volám vesele : 
Sexu spoustu a pevné zdraví,
nezajistí „pramen z Posázaví ! 
Ale ty máš velkou kliku, teď už víš o kotvičníku ! 
Neduhy tvé napraví, a co má stát to postaví ! 
Řešení máš jediný, kontaktuj „Fajn Byliny“ !!! 

 Zdraví Vás Petr

Okomentovat

Novější Starší